Discover the world <3

DSC_0743.JPGCând te-ai privit ultima dată în oglindă și ai analizat fiecare trăsătură a chipului tău? Când a fost ultimul tău moment al tău cu tine? Când ai stat pur și simplu și te-ai gândit ce te face fericit cu adevărat?

Suntem generația Y și timpul a devenit un lux pentru cei mai mulți dintre noi și pierdem din vedere lucrurile cu adevărat importante, cele care nu costa nimic: un zâmbet, un apus de vară pe malul unui lac sau mirosul frunzelor toamna…

momondo-logo-facebookMomondo a trezit o parte din mine care era adormită demult. Latura aceea umană, mai artistică, căreia îi place să observe lucrurile mici, să descopere lumea la pas și să învețe din culturile celorlalți.

Primavara aceasta a avut plăcerea să ies pentru prima dată din țară și pe cât de multe gânduri negative am avut la început, pe atât de multe lucruri am descoperit în această scurtă călătorie. Am descoperit că oamenii pot conviețui împreună indiferent de religie, cultură sau sex și trăi în armonie, creând un decor aparte, care te face să vezi lumea prin alți ochi.

Momondo_WelcomeToMyWorld.pngDSC_0464.JPGAcestă scurtă călotorie mi-a stârnit apetitul pentru călătorit și orașul care mi-a rămas în suflet pot spune că este Praga. Am descoperit un orășel plin de culoare, cu multe amintiri pictate pe străduțele pietruite, dar și o bere de excepție bineînțeles. Momondo ne provoacă să ne descoperim rădăcinile și surprindem într-un mod cât mai inedit locul nostru favorit. Ce e super la această inițiativă este faptul că cei doi câștigători vor putea vizita locul favorit al celuilalt. astfel fiecare descoperind o cultură și hrănindu-se cu energie pozitivă. Dacă vrei și tu să participi la această aventură, încă ai timp până pe 30 Aprilie, iar toate detaliile le găsești aici. Cine știe, poate chiar noi vom fi câștigătorii și vom călători unul în amintirea celuilalt.

Articol scris pentru proba cu numărul 16 din cadrul competiției Spring SuperBlog 2017.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s