O aventura strumpfereasca!

Nebunie. Vineri. 24 Martie. Katowice si asteptam autobuzul spre urmatoarea aventura, Praga. Autocarul se presupunea a ajunge la ora 23:30, insa era precizat negru pe alb sa fim cu minimum 15 minite mai devreme in statie, astfel ca, eram deja acolo cu aproximativ jumatate de ora inaintea orei precizate pe bilet.

Lume putina, niciun anunt cu privire la autocarul nostru si noi deveneam tot mai stresati ca weekendul nostru se va duce pe apa sambetei. Incepeam deja sa ne simtim ca Clumsy, cand apare o doamna si mai pierduta ca noi care intreaba in stanga si in dreapta daca aici va veni autobuzul cu pricina. Parca incepem sa ne mai venim in fire cand observam ca nu suntem singurii straini care si-au cumparat biletele pe internet si nu stiu exact unde aterizeaza autocarul . In desteptaciunea noastra, consideram ca ar fi o idee buna sa o urmarim pe doamna pentru ca, in final cu totii vom sfarsi in acelasi autobuz. Aici incepe aventura noastra strumpareasca.

Merge la birou de informatii, hop si noi dupa ea. Vorbeste cu domnul de la informatii intr-o ceha stramba pe care oricum nu o intelegeam, insa un lucru era cert, nici unul dintre cei doi nu erau mai lamuriti de situatie astfel ca panica se asterne in sufletele noastre. Cei doi ies afara, hop si noi. Domnul de la autogara da un telefon si vorbeste intr-o poloneza bruta gesticuland intens. Dupa terminarea coversatiei, ii transmite ceva doamnei si dispare in ceata. Aceasta incepe aa se invarta stresata prin statie, astfel ca, consider ca e momentul potrivit sa o abordez, insa engleza nu e cel mai bun atu al acesteia si singurul lucru ce l-am inteles este ca acolo ar trebui sa vina autocarul, insa niciuna dintre noi nu stia cu certitudine.

Luam loc pe scaunele din statie, deja deznadajduiti si facandu-ne filme cum am pierdut toti banii si daca am mai putea recupera macar o parte de la agentii, cand hop, apare!Mare, de un verde crud, cu destinatia Praha, asteptandu-ne sa inaintam spre urmatoarea noastra aventura si uite asa, aventura noastra strumpfereasca avea sa continue inca cel putin doua zile!

 

Toata aventura asta mi-a adus aminte de filmul Strumfs: The lost village. Cu siguranta toti ati vazut macar unul dintre filmele de comedie cu strumpfii nazdravani, iar in curand, mai exact incepand cu 31.03.2017 ii puteti urmari in ultima lor aventura si in cinematografele din Romania.

Articol scris pentru proba cu numarul 10 din cadrul competitiei Spring SuperBlog 2017.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s