#RoDrift la Iasi

14513613_1656183858045109_1552432455_o

#RoDrift

Weekend-ul ce tocmai a trecut Iasiul a fost capitala cailor putere, gazduind ultima etapa din cadrul Campionatului National de Drift. Cei mai buni 50 de piloti din Romania si Bulgaria s-au aliniat la linia de start pe pista veche a aeroportului din Iasi  si au facut spectacol pentru publicul amator de senzatii tari.

Au fost doua zile pline de adrenalina, cai putere si mult fum in urma carora Stefan Stefanov a iesit invigator in Battle-ul clasei Pro in fata fratelui sau, Krasimir Stefanov, in timp ce la Debutanti Demirev Deyvid s-a impus in finala in fata bugarului Petkov Plmen, insa de departe vedeta clasei Debutanti a fost Kristalina Stefanova, fiica in varsta de 16 ani a lui Karasimir Stefanov, singura  femeie- pilot prezenta la eveniment.

Pentru cei ce nu au vazut live evenimentul, v-au pregatit o mini galerie foto cu instantanee din weekend pentru a va introduce in atmosfera locului.

Acesta a fost evenimentul vedeta al weekend-ului in Iasi. Sper ca v-a placut si astept parerile voastre in casuta de comentarii.

Nu uitati ca ma puteti urmari pe twiter, pinterest si instagram, iar daca v-a placut postarea va puteti arata sustenerea printr-un like si un share si voi mai pregati astfel de postari pentru voi.

Pana data viitoare v-am pupat si numai bine.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s