Review: Kallos Silver Reflex vs. Loncolor Ultra Silver Reflex

PicsArt_1454775649372

Bună tuturor! Ştiu că a trecut ceva vreme de când nu am mai postat aici, pe blog, însă am decis ca anul 2016 să înceapă cu o schimbare şi sper ca acest nou an să vină şi cu mai multe postări, căci am o mulţime de idei în cap.

Acum că am trecut de partea cu scuzele de rigoare să trecem la subiect! Nu ştiu câte dintre voi ştiţi, însă spre finalul anului ce tocmai a trecut am decis să-mi fac acel greyish kind of ombre/sombre look, înţelegeţi voi la ce mă refer, doar Pinterestul şi Instagramul dau pe-afară de poze cu gagici care mai de care mai greyish kind of something. Ei bine, decolorarea parţială a podoabei mele capilare a fost un succes, însă voiam şi eu acel look greyish pe care-l adoram, aşa că, la îndemnul blogosferei şi a prietenului meu, google, am pus mâna pe mult lăudatul şampon nuanţator de la Kallos, ca mai apoi să-l descopăr pe cel de la Loncolor. Care sunt impresiile mele veţi afla în cele ce urmează!

20160206_154717

Kallos Shampoo Silver Reflex

Ok, după cum vă spuneam şi mai sus la îndemnul tuturor am încercat prima şi prima dată şamponul de la Kallos despre care auzisem numai cuvinte de laudă. La prima aplicare, l-am lăsat circa 15 minute în păr cu speranţa că voi obţine acel look la care tânjeam. Ce-am obţinut de fapt!? Oarece reflexii argintii/ violet. Mi-am spus că poate nu-şi face treaba de la prima aplicare şi trebuie să-l folosesc de mai multe ori, însă după înca vreo trei aplicări am avut acelaşi rezultat, ceea ce, sincer, mi-a lăsat într-o oarecare măsură un gust amar. Deşi nu a fost exact ceea ce am sperat, la restul aspectelor s-a descurcat fără probleme, aşa că dacă sunteţi în căutarea unui şampon care să vă taie acele reflexii gălbui şi să vă creeze nişte reflexii discrete de gri/violet, el este pentru voi! Plus că are şi un preţ decent, care nu vă va face gaură în portofel. Dacă nu îl găsiţi în magazine, îl puteţi comanda de aici.

20160206_154741

Loncolor Ultra Silver Reflex

Deşi am început cu şamponul nuanţator de la Kallos, nu pot spune că este preferatul meu, aşa că am lăsat cireaşa de pe tort pentru final! După cum vă spuneam, eu eram în căutarea unul şampon care “să se vadă”, aşa că, la recomandarea unei prietene am decis să încerc şi acest şampon, până la urmă nu aveam nimic de pierdut! Ok, la prima aplicare n-am avut cine ştie ce aşteptări ştiind ce păţisem cu cel de la Kallos, însă am rămas super uimită de mirosul acestuia! Nu ştiu cum să vă spun, însă miroase a produs scump, exact a şampon de salon, iar la cei 7 lei ce i-am dat pe el în Kaufland, crediţi-mă, chiar nu mă aşteptam!  Trecând de partea olfactivă, să vă spun câte ceva şi de rezultat. A fost wow! Sincer, reflexiile chiar se vedeau, erau acolo, iar suviţele chiar căpătaseră o nuanţă de gri-violet, şi culmea e că acest şampon l-am ţiânut doar 5 minute! Pentru mine au toate laudele cei de la Loncolor pentru acest produs, iar dacă sunteţi în căutarea unui şampon care să vă lase acele suviţe greyish coborâte de pe Pinterest, el este soluţia! Apropo, dacă nu îl găsiţi în magazine, îl puteţi comanda de aici.

Cam atât despre how to get that greyish kind of look,  iar dacă sunteţi în căutarea unui şampon care să vă dea acel aspect greyish, Loncolor este soluţia, însă dacă căutaţi doar uniformizare şi ceva relexii argintii Kallos este pentru voi!

7 comments

  1. Buna, eu tocmai am trecut de la visiniu destul de inchis la blond/gri, scopul a fost gri dar nu am reusit sa il decolorez uniform astfel am suvite galbene si suvite gri in cap acum si nu arata foarte bine. Ce mi-ai recomanda sa ascund aceste suvite galbene din cap cat mai repede Loncolor sau Kallos?

    Liked by 1 person

    1. Buna, din punctul meu de vedere cred ca cel de la Loncolor te-ar ajuta mai mult dat fiind faptul ca mi se pare ca coloreaza ceva mai mult fata de la Kallos. Sper sa iti placa si astept sa-mi spui ce rezultate ai avut!🤗

      Like

      1. Buna! Reflexiile nu sunt permanente, tin in jur de 2-3 spalari maxim, insa samponul il poti folosi o data pe saptamana spre exemplu ca pe un sampon normal, fara sa dauneze firului de par sau lucruri de genul acesta.

        Like

  2. Samponul Kallos silver este foarte bun,eu il folosesc astfel:ma spal pe cap normal cu un sampon pentru par uscat,imi limpezesc parul,il tamponez cu un prosop,apoi i-au o cantitate destul de mare de Balsam in care adaug sampon Kallos silver(“la ochi,cat sa se coloreze balsamul intr-un mov deschis),mai adaug cateva picaturi de vitamina A uleioasa,omogenizez totul foarte bine si aplic pe par,il piaptan sa-l distribui uniform,imi pun o punga pe cap si stau cum acestec amestec circa jumatate de ora(timpul de actionare este la alegerea fiecaruia,depinde de cat de intens doriti sa va nuanteze parul)!mentionez ca parcurg toti acesti pasi deoarece acest sampon Kallos are tendinta de a usca parul si de aceea eu leg sa-l dizolv intr-un balsam de par(eventual masca cu placenta de la Kallos)!scuze,am scris cam mult dar sper sa ajute comentariul meu pe “cineva”!spor la nuantat!!!!😁

    Like

  3. Samponul Kallos silver este foarte bun,eu il folosesc astfel:ma spal pe cap normal cu un sampon pentru par uscat,imi limpezesc parul,il tamponez cu un prosop,apoi i-au o cantitate destul de mare de Balsam in care adaug sampon Kallos silver(“la ochi,cat sa se coloreze balsamul intr-un mov deschis),mai adaug cateva picaturi de vitamina A uleioasa,omogenizez totul foarte bine si aplic pe par,il piaptan sa-l distribui uniform,imi pun o punga pe cap si stau cu acestec amestec circa jumatate de ora(timpul de actionare este la alegerea fiecaruia,depinde de cat de intens doriti sa va nuanteze parul)!mentionez ca parcurg toti acesti pasi deoarece acest sampon Kallos are tendinta de a usca parul si de aceea eu aleg sa-l dizolv intr-un balsam de par(eventual masca cu placenta de la Kallos)!

    Like

  4. Se poate folosi pe parul natural, fara ca acesta sa fie afectat in vreun fel, ca mai apoi sa se revina la culoarea naturala?

    Like

Leave a comment